Dit pasta sardienrecept van gastblogger Sandra bevat ingrediënten waar je volgens gastblogger Dymphina gelukkig van wordt. Wel zo handig op Valentijnsdag! Snel klaar, dus je houdt tijd over om gezellig met/van je partner te genieten 😉
Eet puur gelukrecept: pasta sardien
- 4 personen
- Gluten- en lactosevrij
- € 2,93 p.p.
Lees hier waarom Dymphina’s arts Eet Puur Geluk aanbeveelt
Dit heb je nodig
- 3 tenen knoflook, fijngesneden
- 1 blikje sardientjes
- 300 gram glutenvrije pasta
- 100 Parmezaanse kaas, geraspt
- 1 zakje rucola sla
- Sap van 1 citroen
- ½ doosje Cherrytomaatjes
- Handje zwarte olijfjes
- 1 el chilivlokken
- Olijfolie
Zo maak je het
- Fruit de knoflook kort in wat olijfolie. Voeg de sardientjes toe en roer tot ze zijn opgelost. Voeg dan het citroensap toe.
- Kook ondertussen de pasta volgens de gebruiksaanwijzing gaar.
- Schep de gekookte pasta bij de sardientjes en verwarm het geheel even door.
- Schep de pasta op een bord en serveer met wat rucola, tomaatjes en olijfjes. Strooi er de Parmezaanse kaas over en wat chilivlokken.
- Maak het geheel af met een scheutje olijfolie en serveer direct.
TIP: Ook erg lekker met een eetlepel kappertjes erover!
Eet smakelijk!
Sandra heeft coeliakie en een lactose-intolerantie en eet geen vlees. Dat maakt voor haar niets uit, want ze tovert de heerlijkste recepten op tafel.
Geef een reactie