Trek in een lekker pasta gerecht? Maak deze heerlijke spelt penne met zalm en paprika! In een mum van tijd op tafel en super lekker!
Spelt penne met zalm
Ingrediënten
Voor 4 personen
- 400 gr Grand’Italia Volkoren Spelt Penne
- 600 gr tomatensaus
- 2 sjalotjes, gepeld en fijngesneden
- 400 gr zalmmooten
- 1 rode paprika, in dunne reepjes
- 1 gele paprika, in dunne reepjes
- extra vergine olijfolie
- zout en zwarte peper
- verse rucola
Zo maak je het
- Bak de sjalotjes en de paprikareepjes in een grote koekenpan zacht en gaar in de olijfolie. Voeg de tomatensaus toe en laat 10 minuten zachtjes pruttelen.
- Voeg de zalmmoten toe, doe de deksel op de pan en laat de zalm zachtjes gaar stomen. Breek ze daarna in grove stukken.
- Kook intussen de Spelt Penne volgens de aanwijzing op de verpakking beetgaar. Giet af en meng deze voorzichtig door de saus.
- Serveer met rucola blaadjes.
Meer trek gekregen? Kijk hier voor een spelt spaghetti recept.
Geef een reactie